Zoekactie in Scharwoude naar vermiste Sumanta Bansi zonder resultaat

De zoektocht deze week naar het lichaam van de vermiste Sumanta Bansi uit Hoorn heeft niks opgeleverd. Dit laat de politie weten op Twitter. De zoekactie van deze week werd gezien als ‘ultieme poging’ om Sumanta te vinden.

In recreactiegebied de Hulk in Scharwoude werd maandag gestart met de zoekactie naar het lichaam van Sumanta Bansi. De politie kreeg hierbij hulp van het Veteranen Search Team en de Landelijke Eenheid van de politie. 

Sumanta wordt al drie jaar vermist. Op 18 februari 2018 verdween de zwangere vrouw, zij was toen 22 jaar oud. Ze woonde in bij Manodj B., van wie ze zwanger was. Sinds november vorig jaar zit B. vast. Hij wordt verdacht van de moord op Sumanta en het laten verdwijnen van haar lichaam. Uit afgeluisterde telefoongesprekken zou blijken dat B. Sumanta heeft gedood en haar lichaam heeft weggemaakt.

De zoektocht deze week werd gezien als een ultieme poging om het lichaam van de vermiste Sumanta nog te vinden. Volgende week wordt tijdens een tussentijdse rechtszitting waarschijnlijk het dossier gesloten, in aanloop naar de inhoudelijke behandeling. 

error: Kopiëren mag niet!