“Een ieder verdient een vakantie”

De school begint over enkele dagen weer, maar de kinderen die lessen volgen, waaronder zwemlessen, zijn drie dagen terug al gestart. Enkele zwemscholen waren met een korte vakantie voor wat extra voorbereidingen en renovatie, maar enkele zijn intussen al gestart. Tijdens een gesprek geeft een zwemschooleigenaar tevens trainer aan, dat hij ook met enkele examens is begonnen.

“De kinderen hebben genoeg speling gekregen om te oefenen en ook nog te genieten van hun vakantie. Bij de start hebben enkelen van hen gelijk hun examens gemaakt en het is succesvol gegaan. Met de andere groep gaat strak getraind worden en met de nieuwelingen starten we over enkele dagen. Een kind van vier jaar is nog in een spelende fase, dus daarmee moet men heel veel geduld hebben. De dames die de kinderlessen verzorgen beginnen over enkele dagen. Een ieder verdient toch een vakantie”, benadrukt de eigenaar. “Voor nu zijn wij heel enthousiast van wat de kinderen allemaal in petto hebben. Je kan verrast zijn door het talent van kinderen.”

Een dame die privé lessen verzorgt, geeft aan dat zij het heel jaar door werkt. “Ik heb wel vrije dagen ertussen dus neem ik dat vaak genoeg als een pauze. Maar, mijn werk neem ik heel strak op. Ook de kinderen aan wie ik privé lessen verzorg, maken er het beste van.” 

Zij verzorgt de lessen aan huis of geeft ook lessen bij haar thuis. “Je hebt kinderen die vaak genoeg niet serieus trainen als ze met anderen in een groep zijn en dat hebben enkele ouders ook door. Dus de privé lessen komen dan voor hen heel goed uit, als zij nu uiteindelijk een van de besten willen zijn.”

TM 

error: Kopiëren mag niet!