Bromfietser (75) overlijdt in MMC na te zijn aangereden door vrachtwagen

Abdoelsahied Bhoelan (75) die zondagmorgen 4 oktober door een vrachtwagen werd aangereden op de kruising van de Skoertjie- en de Awadhhoesainweg te Nickerie is kort na de aanrijding in het Mungra Medisch Centrum (MMC) overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdagavond 7 oktober.

Uit het politieonderzoek kwam naar voren, dat de vrachtwagenbestuurder over de Skoertjieweg reed, vanuit de richting van de Ramadhar Rajaramweg en rijdend in de richting van de Rambaran Misserweg. 

De bromfietser Bhoelan reed over de Awad Hoesainweg komende vanuit de richting van de Krabbeweg en rijdend in de richting van de Assamweg. Ter hoogte van de kruising van de Skoertjie- en de Awad Hoessainweg, verleende de bromfietser geen voorrang aan de truck met als gevolg de aanrijding. Beide voertuigen raakten aanzienlijk beschadigd.

Bhoelan liep letsels op en was niet aanspreekbaar. In een ambulance werd hij afgevoerd naar het MMC, waar hij na ongeveer een uur overleed.

Het ontzielde lichaam van Bhoelan is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!