Bayern München ten onder tegen Eintracht Frankfurt: eerste verlies Bayern

Bayern München is niet langer ongeslagen in de Bundesliga. Het elftal van trainer Julian Nagelsmann ging zondag voor eigen publiek ten onder tegen Eintracht Frankfurt, waar de Nederlandse aanvaller Sam Lammers inviel: 1-2.

Leon Goretzka zette Bayern na een klein half uur spelen nog wel op voorsprong. Frankfurt antwoordde vrijwel direct met de gelijkmaker van Martin Hinteregger. 

Filip Kostic, oud-speler van FC Groningen, werd in de 83e minuut matchwinner: 1-2.Bayern München had tot dusverre alleen in het openingsweekeinde punten verspeeld, bij Borussia Mönchengladbach (1-1). Daarna volgden vijf zeges op rij. Bayern verloor in november 2019 voor het laatst een competitiewedstrijd in eigen stadion. Daarna bleef de club dertig duels ongeslagen.

error: Kopiëren mag niet!