‘Mony‌ ‌Hond‌ ‌Bordo‌’ ‌over‌ ‌zijn‌ ‌focus‌ ‌op‌ ‌Chutney‌ ‌en‌ ‌Bollywood‌ ‌songs

Optreden‌ ‌van‌ ‌20‌ ‌minuten‌ ‌kost‌ ‌Euro‌ ‌8.000‌ ‌ ‌

Joël‌ ‌Martinus,‌ ‌bekend‌ ‌als‌ ‌‘Mony‌ ‌Hond‌ ‌Bordo’,‌ ‌is‌ ‌altijd‌ ‌actief‌ ‌bezig‌ ‌als‌ ‌entertainer‌ ‌en‌ ‌zanger.‌ ‌Hij‌ ‌is‌ ‌momenteel‌ ‌ook‌ ‌directeur‌ ‌van‌ ‌de‌ ‌Anthony‌ ‌Nesty‌ ‌Sporthal‌ ‌(NIS).‌ ‌

Dagblad‌ ‌Suriname‌ ‌verneemt‌ ‌het‌ ‌volgende‌ ‌van‌ ‌Martinus.‌ ‌

Hij‌ ‌werkt‌ ‌momenteel‌ ‌aan‌ ‌een‌ ‌project‌ ‌tevens‌ ‌zijn‌ ‌eerste‌ ‌videoclip.‌ ‌Het‌ ‌wordt‌ ‌een‌ ‌mix‌ ‌van‌ ‌Engelstalige‌ ‌en‌ ‌hindoestaanse,‌ ‌chutney‌ ‌songs.‌ ‌Hiervoor‌ ‌zal‌ ‌hij‌ ‌een‌ ‌samenwerking‌ ‌aangaan‌ ‌met‌ ‌een‌ ‌andere‌ ‌artiest,‌ ‌meer‌ ‌informatie‌ ‌zal‌ ‌later‌ ‌worden‌ ‌vrijgegeven.‌ ‌

Er‌ ‌gaan‌ ‌video’s‌ ‌rond‌ ‌op‌ ‌social‌ ‌media‌ ‌waarop‌ ‌de‌ ‌zanger‌ ‌het‌ ‌nummer‌ ‌‘Phulauri‌ ‌Bina‌ ‌Chatni‌ ‌Kaise‌ ‌Bani’‌ ‌ten‌ ‌gehore‌ ‌brengt.‌ ‌ ‌

“Het‌ ‌nummer‌ ‌‘Phulauri‌ ‌Bina‌ ‌Chatni‌ ‌Kaise‌ ‌Bani’‌ ‌is‌ ‌gezongen‌ ‌tijdens‌ ‌een‌ ‌privébijeenkomst‌ ‌met‌ ‌inachtneming‌ ‌van‌ ‌de‌ ‌Covid-19-regels.‌ ‌Het‌ ‌geeft‌ ‌een‌ ‌prettig‌ ‌gevoel‌ ‌om‌ ‌hindoestaans‌ ‌te‌ ‌zingen.‌ ‌De‌ ‌vraag‌ ‌was‌ ‌groot‌ ‌en‌ ‌het‌ ‌bleek‌ ‌dat‌ ‌ik‌ ‌ook‌ ‌fans‌ ‌binnen‌ ‌de‌ ‌hindoestaanse‌ ‌gemeenschap‌ ‌heb,‌ ‌dat‌ ‌is‌ ‌heel‌ ‌mooi‌ ‌aangezien‌ ‌Suriname‌ ‌een‌ ‌multiculturele‌ ‌samenleving‌ ‌is.‌ ‌Een‌ ‌andere‌ ‌reden‌ ‌is‌ ‌het‌ ‌feit‌ ‌dat‌ ‌ik‌ ‌een‌ ‌relatie‌ ‌heb‌ ‌opgebouwd‌ ‌met‌ ‌een‌ ‌hindoestaanse‌ ‌dame,‌ ‌zij‌ ‌gaat‌ ‌me‌ ‌begeleiden‌ ‌voor‌ ‌wat‌ ‌betreft‌ ‌de‌ ‌uitspraak‌ ‌van‌ ‌lyrics‌ ‌van‌ ‌de‌ ‌songs.‌ ‌Ik‌ ‌deelde‌ ‌het‌ ‌Bollywood‌ ‌nummer‌ ‌‘Ajooba‌ ‌hai’‌ ‌op‌ ‌social‌ ‌media‌ ‌en‌ ‌men‌ ‌heeft‌ ‌heel‌ ‌veel‌ ‌gereageerd‌ ‌erop.‌ ‌Daarnaast‌ ‌probeer‌ ‌ik‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌entertainment‌ ‌scene,‌ ‌de‌ ‌titel‌ ‌hoog‌ ‌te‌ ‌houden‌ ‌en‌ ‌het‌ ‌feit‌ ‌dat‌ ‌ik‌ ‌enige‌ ‌artiest‌ ‌ben‌ ‌die‌ ‌bekroond‌ ‌is‌ ‌tot‌ ‌beste‌ ‌entertainer‌ ‌van‌ ‌Suriname.‌ ‌Als‌ ‌zanger‌ ‌beschik‌ ‌ik‌ ‌over‌ ‌mijn‌ ‌eigen‌ ‌microfoon,‌ ‌sokken‌ ‌gemaakt‌ ‌met‌ ‌goud‌ ‌en‌ ‌momenteel‌ ‌zijn‌ ‌schoenen‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌maak‌ ‌met‌ ‌3‌ ‌kilo‌ ‌en‌ ‌700‌ ‌gram‌ ‌goud.‌ ‌Een‌ ‌optreden‌ ‌van‌ ‌20‌ ‌minuten‌ ‌kost‌ ‌Euro‌ ‌8.000”,‌ ‌aldus‌ ‌de‌ ‌artiest‌ ‌in‌ ‌een‌ ‌gesprek.‌ ‌

Voor‌ ‌de‌ ‌komst‌ ‌van‌ ‌de‌ ‌Covid-pandemie‌ ‌heeft‌ ‌Mony‌ ‌Hond‌ ‌Bordo‌ ‌voor‌ ‌het‌ ‌laatst‌ ‌in‌ ‌Nickerie‌ ‌opgetreden‌ ‌voor‌ ‌het‌ ‌grote‌ ‌publiek,‌ ‌het‌ ‌was‌ ‌een‌ ‌evenement‌ ‌georganiseerd‌ ‌door‌ ‌MrZonneman.‌ ‌ ‌

(Khoesiaal‌ ‌P.)

error: Kopiëren mag niet!