Business InStyle heeft positieve effecten voor model Renato Sewratan

Het Surinaams topmodel Renato Sewratan is al een tijd bezig als host met zijn eigen programma Business InStyle by Renato. In gesprek met de krant vertelt Sewratan:

“Als televisie host is het een heel prettige en leerrijke ervaring. We hebben recent gedaan aan spot the car, er werd gereden met auto’s met de kentekenplaat Business InStyle en men kon, als je de auto had gezien en een foto had gemaakt, in aanmerking komen  oor giftcards namens alle sponsoren. Inmiddels staat seizoen drie van Business InStyle by Renato voor de deur.  De volgers mogen weer zes topgasten verwachten in het programma.

Business InStyle probeert ook naar de districten te gaan, waaronder Nickerie. De host is de mening toegedaan, dat we ons te veel op Paramaribo focussen, het lijkt soms alsof Suriname alleen uit Paramaribo bestaat.

Het team is voorzichtig voor wat betreft de Covid-19 situatie. We proberen ermee te leren leven en vooral ons te houden aan de regels. Het dagelijks leven gaat door. We checken de gezondheidsstatus van de gasten. Het kan een ieder overkomen, we moeten goed voor ons zelf zorgen, juiste voeding en juiste medicatie is belangrijk”, aldus Sewratan 

Het programma wordt wekelijks uitgezonden op de televisie en social media. Business InStyle heeft positieve effecten voor model Renato Sewratan. Dit, omdat ons Surinaams model houdt van socialize, mensen maken graag een babbeltje. Dit zorgt dat men veel meer respect heeft voor het programma. Met spot the car is ook de normale burger betrokken bij Business InStyle. 

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!