Dj Faried introduceert Bruiloft Checklist

Team Dj Faried tracht steeds exclusief te zijn 

De welbekende Dj Faried heeft op 28 september een Bruiloft Checklist geïntroduceerd op social media. De krant verneemt het volgende van Faried Saddal. 

“Het team zit vaak te brainstormen over nieuwe zaken en ideeën. Wij proberen het steeds makkelijker te maken voor de klant. De bruiloft Checklist omvat alle stappen vanaf het begin, welk type huwelijk u als burgers wenst tot zelfs na afloop van de bruiloft. Er is steeds een tijdsspanne aangehaald waarin gewerkt kan worden aan de aangegeven gebeurtenissen. De wijze waarop jullie willen trouwen kiezen, definitieve afspraken met getuigen/familie maken, nodig voor het trouwen, na de bruiloft: dit zijn enkele punten die voorkomen in de bruiloft Checklist, en het team sluit af met de vermelding, van het leven als getrouwd stel genieten.”

“Het initiatief voor de checklist komt ook vanwege het feit dat er veel boekingen binnenkomen voor trouwfeesten. Binnenkort zal Dj Faried verzoek viltjes introduceren, deze zal gangbaar zijn op recepties, hieromtrent zal nog informatie vrijgegeven worden. We proberen de klanten te informeren en advies te geven, we kunnen alleen draaien als een klant namelijk alle papieren of toestemming (vergunning) heeft. De marketing is druk bezig en vermeldenswaard is, dat Dj Faried ook officieel is gestapt naar het bekende platform, de populaire app,TikTok. Wij hebben heel veel in petto”, aldus Faried Saddal.

(Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!