Suriname opnieuw in de schijnwerpers in Hongarije

De Surinaamse vlag wappert zondag 3 oktober opnieuw op het Heroes Square in Boedapest, Hongarije. Een team bestaande uit Jean-Pierre Polanen (jockey, zie foto hieronder), Antoinette Busropan (Captain) en Juanita Busropan (assistent) vertegenwoordigt ons land op de internationale paardenrace ‘National Gallop’, een race over 1.100 meter.

De andere elf deelnemende landen zijn India, Turkije, Mongolië, Slowakije, Slovenië, Engeland, Tsjechië, Kroatië, Italië, Oostenrijk en Hongarije.  

De ‘Nationale Galop’ is een groot tweedaags hippisch, cultureel, toeristisch en gastronomisch evenement dat duizenden Hongaarse en internationale toeschouwers trekt. Het is een kans om Suriname op de kaart te zetten en de aandacht te trekken van potentiële toeristen en zakenmensen. 

De halve finales en finale worden op 3 oktober live uitgezonden op de Hongaarse nationale televisie en online op mediaklikk.hu (ga naar Duna Live Broadcast). Hier vindt u een link naar de finale van 2017: SURINAME takes third place at the 10th National Gallop Hungary 2017 (International Race) !.

error: Kopiëren mag niet!