Hrithik Roshan onthult dat hij in een huurhuis woont

Het eerlijke antwoord van Hrithik Roshan wint harten over het hele internet. De acteur ging woensdag op Instagram en gaf een glimp van zijn ontbijt met zijn moeder.

Op de afbeelding is Hrithik te zien zittend aan een tafel terwijl zijn moeder op haar balkon in de zon ligt te genieten. “Op een lui ontbijt afspraakje met mijn moeder. Het is een goedemorgen. Zondag voelt op woensdag het beste. Ga nu je moeder een knuffel geven”, schreef hij bij het bericht.

Kort nadat ze de foto hadden gedeeld, kwamen netizens in de commentaar sectie van de post en stortten ze verliefd op het moeder-zoon-duo.

Een gebruiker van social media zag echter een vochtige muur op de achtergrond van de foto en zei: “Gaur se dekhie Hritik roshan ke ghar me silan”, met huilende emoticons. De ‘Kaabil’-acteur nam snel kennis van de opmerking en in plaats van deze te negeren, antwoordde hij de gebruiker door te schrijven: “Filhaal ghar bhi rent par hai. Apna ghar le raha hu bahut jald (op dit moment is zelfs het huis te huur) “Ik koop binnenkort mijn eigen huis.”

Talloze fans reageerden op het commentaar gedeelte en waardeerden de ster vanwege haar vrijgevigheid jegens haar bewonderaars. 

Ondertussen, op het werkfront, zal Hrithik te zien zijn in ‘Krrish 4’. ‘Krrish’, geregisseerd door Rakesh Roshan, is een vervolg op de film ‘Koi…Mil Gaya’ uit 2003. In de film speelde Priyanka Chopra Jonas tegenover Hrithik, terwijl ‘Krrish 3’ het duo samen met Kangana Ranaut liet zien.

Hij zal ook te zien zijn in de langverwachte film ‘Fighter’, samen met Deepika Padukone. De film, die wordt aangeprezen als India’s eerste luchtactie franchise, wordt geregisseerd door Siddharth Anand en geproduceerd door Ajit Andhare (Viacom18 Studios), Mamta Anand, Ramon Chibb en Anku Pande.

error: Kopiëren mag niet!