Tranga Rugie in Suriname<

Bigi sma floot behaalt 3 miljoen views op YouTube 

De welbekende zangeres Tranga Rugie is zondag aangekomen in Suriname. In een gesprek met Dagblad Suriname vertelt zij:

“Terwijl ik ben geland in Switi Sranan heeft Bigi sma floot 3 miljoen views behaald op YouTube. Het is heerlijk om in Suriname te zijn, er zijn meer vereisten om te reizen vanwege de huidige situatie, maar mijn broer is binnenkort jarig en dat kon ik niet missen. Aan al mijn fans zeg ik, doe wat jij leuk vindt en let goed op jezelf.”

Er is een video van haar aankomst op social media waarop te zien is dat Splashmaster Gilly haar naar buiten draagt en “zo moet ik hier aankomen” reageert de zangeres.

De afgelopen tijd gaat een video viraal op social media waarin de zangeres het nummer “Kuch Kuch Hota Hai’ zingt. Hierover zegt ze: “Ik ben een Surinaamse en het nummer ken ik uit de Bollywood film, het is de titelsong van Kuch Kuch hota hai. Tranga Rugie & The Music Lovers was geboekt voor een verjaardag en daarbij hebben wij als band voor muziek gezorgd”, aldus de zangeres. 

FullColour Entertainment is haar agency in Suriname, vertelde Splashmaster Gilly.

Bigi sma floot is gezongen door TrangaRugie en Dwayne Kotzebue met als gastzanger Chaggi. Het is een arrangement van de zangeres. Voor de muziek hebben gezorgd: saxofoon door Ralph Stekkel (Vader TrangaRugie), solo gitaar door Wijntje (Gitarist kankantrie), basgitaar, slaggitaar, keyboard, timbal door Mitta Sno, op de drum hebben we Cyber, keyboard (Hit, Brass & Sla) door Meno, Skratjie & Timbal door Luciano Kotzebue.

Voor dit nummer is aan Tranga Rugie een gouden plaat geschonken namens FullColour Entertainment. Het nummer ‘Ala Liba Lontu’ is de meest recente song van Tranga Rugie. Het is een samenwerking met Stg.Apache social network Suriname en de artiesten Wayamu, Dwayne, Rochella, Gordon & Avaney. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!