Little Miss Hindostani 2021 gehouden met Covid-19 beperkingen

Rania Nankhoe is Little Miss Hindostani 2021 

Het afgelopen weekend is na jaren de Little Miss Hindostani contest gehouden. Sylvani Munshi zegt in een reactie tegen Dagblad Suriname: 

“Het geheel is georganiseerd door De Stichting 597 Little Miss Beauty Pageants onder leiding van mijn persoon, Sylvani Munshi. De vereisten voor deelname aan de verkiezing waren, een leeftijd hebben van tussen 7 en 12 jaar en een ouder van Hindoestaans afkomst. Vervolgens zijn er drie maanden lang met inachtneming van de Covid-19 maatregelen zowel fysiek als via de zoom, trainingen verzorgd aan de deelnemers.”

“Er volgden steeds eliminaties en uiteindelijk is op zaterdag 18 september de finale gehouden. De 12-jarige Rania Nankhoe is de Little Miss Hindostani 2021 geworden. De andere winnaressen zijn Santoesha Nohar, Aarushi Raghoebar, Shanaya Patiradj, Sonakshi Ramawadhdoebe en Isabel Autar. In totaal hebben 13 meisjes deelgenomen aan de finaleronde.”

“Het was een heel andere setting vanwege de huidige situatie, geen publiek, slechts de jury en beperkt aanwezigen. De deelneemsters hebben gedurende het traject hun training mogen volgen welke verzorgd werd door Kevin Atmosoerodjo ofwel oom Kevin, die in 2018 benoemd werd tot Mr. Grand Suriname, hierna mocht hij Suriname vertegenwoordigen in zowel Brazilië, tijdens de Mister Grand International pageant en terugkwam met als subtitel “Mister Grand International America” en in Portugal, tijdens de Mister Star Universe pageant. Bij de laatste kwam hij terug met de volgende titels: Mr. Photogenic; Mr. Congeniality; Best National Costume; 1st Runner Up Mr. Star Universe en ook werd hij benoemd tot de eerste Mr. Top Model Star Universe.”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!