NDP-delegatie bezoekt Santigron

Een delegatie van de Nationale Democratische Partij (NDP) onder leiding van Ashwin Adhin en Ricardo Panka heeft vrijdag 17 september een bezoek gebracht aan het dorp Santigron in het district Wanica. 

Er werd vergaderd met de structuren van de partij in het dorp, maar de vergadering was ook toegankelijk voor alle dorpelingen. Daarbij is gesproken over het versterken van de structuren van de partij in het dorp. Verder heeft men gesproken over het sluiten van de gelederen en een sterke mobilisatie om de partij weer de plaats te geven die het voorheen had binnen de samenleving. 

Tijdens deze vergadering werd ook kritiek geleverd op het beleid van de regering. Volgens velen in het dorp heeft het beleid tot nog toe niet veel goeds gebracht. De prijzen van alle goederen en diensten zijn enorm gestegen. 

Daarnaast heeft het Assembleelid Adhin van Wanica ook de problemen waarmee het dorp te kampen heeft aangehoord. Orpheo Lamain, Ricardo Panka en Ashwin Adhin hebben namens de partij het woord gevoerd.

VP

error: Kopiëren mag niet!