Ook in Suriname veel vuil verwijderd op World Clean Up Day

World Clean Up Day in Nickerie en Wageningen geslaagd

De activiteiten van World Clean Up Day, op initiatief van Support Recycling Suriname (SuReSur), waren ook in  het district Nickerie waar van 13 tot en met 18 september in 5 ressorten is schoongemaakt.

Burgers en vertegenwoordigers van diverse diensten en leden van de districts- en ressortsraden hebben het zwerfvuil langs de wegen opgeruimd. Ook in Wageningen werd flink schoongemaakt.

RB

Ook in de ressorten van Paramaribo en in Commwijne hebben verschillende organisaties schoonmaakacties gehouden. Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost en Mohamedshafiek Radjab van Commewijne hebben deelgenomen aan de activiteiten. 

Verschillende regionale organen hebben ook meegedaan. De ressortraadsleden hebben een prominente rol vervuld. In Commewijne hebben onder andere SuReSur, Vereniging Jongeren van Commewijne en AAPG Suriname Student Chapter afval verwijderd en ingezameld. Opgeruimd werden opvallend veel petflessen, blikjes en mondkapjes. Het vuil werd gescheiden en opgehaald.

SAM

Commissariaat Brokopondo neemt ook deel aan World Cleanup Day

Het schoonhouden van de woon- en leefomgeving is een must. Dit maakt het wonen en leven niet alleen aangenamer, maar daarmee wordt ook voorkomen dat de natuur wordt verstoord. Dit geldt zeker ook voor het district Brokopondo.

De bestuursdienst van Brokopondo heeft zaterdag dan ook samen met veldarbeiders van het commissariaat deelgenomen aan World Cleanup Day. De schoonmaakwerkzaamheden, opruimen van zwerfvuil, hebben plaatsgevonden langs de Afobakaweg.

VP

error: Kopiëren mag niet!