NDP voert schooltassen project uit in Saramacca

Parlamentarier Jayant Lalbiharie; “Be the change you want to see”

NDP-Parlementarier Jayant Lalbiharie van Saramacca voert een schooltassen project uit in zijn district.

De volksvertegenwoordiger stelt op social media: “Het sociaal contract met de gemeenschap gaat door. De komende dagen gaat NDP Saramacca 2.000 schoolpakketten verdelen in alle zes ressorten van Saramacca, inclusief de dorpen. De schoolpakketten zijn afgelopen donderdag in ontvangst genomen en gesorteerd om verdeeld te worden aan minder draagkrachtigen. Het gaat om de studenten van GLO-, VOJ- en VOS-niveau. Het doel van dit project is om de studenten aan te moedigen voor het nieuw schooljaar. Daarnaast zal dit project positief bijdragen bij de ouders en verzorgers. Be the change you want to see.”

error: Kopiëren mag niet!