Juventus na 4 duels op 18e plaats Serie A na 1-1 tegen AC Milan

Juventus staat na vier duels op de achttiende plaats in de Serie A met twee punten. De ploeg van Massimiliano Allegri speelde dit weekend in Turijn met 1-1 gelijk tegen AC Milan, dat samen met kampioen en stadgenoot Inter aan kop gaat met 10 punten na vier duels. 

Juventus kwam al na vier minuten op voorsprong in Turijn, nadat de Spaanse spits Álvaro Morata wist af te ronden na een zeer rappe counter. De ploeg van Allegri slaagde er echter opnieuw niet in om te winnen, want een kwartier voor tijd maakte Ante Rebic de 1-1 namens AC Milan. De 27-jarige aanvaller uit Kroatië kopte raak uit een hoekschop van middenvelder Sandro Tonali. Rebic stond in de spits, omdat Zlatan Ibrahimovic opnieuw niet beschikbaar was. 

Matthijs de Ligt bleef de hele wedstrijd op de bank bij Juventus. De 22-jarige verdediger uit Leiderdorp begon vorige week in de uitwedstrijd bij Napoli (2-1 nederlaag) ook op de bank, maar viel toen na 32 minuten in voor de geblesseerde Luca Pellegrini. Afgelopen dinsdag speelde De Ligt nog wel 87 minuten in de uitwedstrijd bij Malmö FF, waar Juventus met een 0-3 overwinning goed begon aan de poulefase van de Champions League. 

Juventus speelt woensdagavond de uitwedstrijd bij Spezia Calcio. De ploeg van keeper Jeroen Zoet won zondagmiddag met 1-2 bij Venezia FC door een goal in de extra tijd.

error: Kopiëren mag niet!