Vrouw (47) steelt groot bedrag in valuta van werkgever

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft donderdag de 47-jarige vrouw T.T. als verdachte van diefstal aangehouden. Een werkgever had eerder op die dag aangifte van diefstal van een groot geldbedrag in US$ en Euro tegen zijn personeel gedaan, aldus het Korps Politie Suriname zaterdag 18 september.

Na uitgewerkte informatie werden twee personeelsleden donderdag door de politie aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. 

T.T. bekende geld te hebben gestolen. Zij verklaarde de geldbedragen op verschillende momenten te hebben weggenomen. Het geld heeft ze besteed aan gokken en een deel dat ze gewonnen had gaf ze in bewaring aan haar zoon.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd deze vrouw door de politie ingesloten, terwijl het andere personeelslid na verhoor werd heengezonden. De zoon meldde zich vrijdag bij de politie en overhandigde dat deel van het geld dat hij bij zich had aan de politie.

error: Kopiëren mag niet!