Man (57) voor mishandeling vriendin

De 57-jarige M.B. is zondagochtend 12 september in alle vroegte door de politie van het bureau Livorno opgepakt voor de mishandeling van zijn vriendin, zo bericht het Korps Politie Suriname.

De man ging rond 01.00 uur zondag naar de woning van zijn vriendin. Hij bonsde op de voordeur van het huis van de vrouw die in haar nachtrust werd gestoord. De vrouw stond op en gaf M.B. te kennen dat zijn bezoek niet gewenst was en vroeg hem te vertrekken. Dit viel echter niet in goede aarde bij de man, waarop hij de voordeur open trapte en de woning binnen ging. Hij sleurde zijn vriendin naar buiten en bracht haar vuistslagen toe in het gezicht en op haar lichaam. De vrouw schreeuwde om hulp. De buren kwamen af op haar hulpgeroep en konden erger voorkomen. 

De telefoon van de vrouw greep hij uit haar hand en gooide die op de grond, waardoor die kapot ging. Het slachtoffer werd voor het doen van aangifte overgebracht naar het politiebureau. Zij verklaarde aan de politie, dat ze al elf jaren een relatie heeft met M.B., maar dat zij niet op een adres samen wonen. De man heeft haar vaker mishandeld, en zij deed van deze mishandelingen woensdag 21 juli haar beklag bij de politie van Uitvlugt en op zaterdag 21 augustus bij de politie van Livorno. Zij wenste toen geen strafrechtelijke vervolging tegen de man, waardoor de man beide keren na een ernstige waarschuwing werd heengezonden. 

Aangezien zij de situatie nu beu is, deed zij op 12 september aangifte tegen hem. De vrouw moest medisch worden behandeld.

M.N. ging kort na de aangifte naar het politiebureau en werd direct aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!