Schoonmaakwerkzaamheden ressorts Koewarasan, Kwatta en Saramaccpolder

Veldwerkers van het ressort Koewarasan hebben de afgelopen dagen schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden verricht op de openbare begraafplaats te Mohamed Rashied Pierkanweg en de bermen van de Miswanweg, aldus bericht het commissariaat Wanica Noord-West. 

Ook in het ressort Kwatta zijn schoonmaak- en onderhouds werkzaamheden verricht op de begraafplaats te Vierde Rijweg. Verder zijn de bermen langs de Faroeke Azemstraat, de Parbhaweg en de Ajmerweg gemaaid.

In het ressort Saramaccapolder zijn onderhoudswerkzaamheden verricht langs de oprit van de brug en de rotonde van de Magentakanaalweg en de Commissaris Weythingweg. Ook zijn de straathoeken gemaaid van de Soekadoedoekweg / Commissaris Weythingweg, de Soekaredjoweg / Soekadoedoekweg, Leiding 11 / Menckebergstraat en de Wanicaweg / Leiding 11.

error: Kopiëren mag niet!