Politie zoekt eigenaar 5 Jardin stoelen

De politie van het bureau Munder heeft in de vroege ochtend van afgelopen zondag de 39-jarige R.R. op de hoek van de Kwatta- en de Nieuw Charlesburgweg aangehouden.

De man had vijf witte Jardin stoelen met opschrift SL bij zich. Aangezien hij de herkomst van de stoelen niet wilde of kon verklaren, bestaat het vermoeden dat deze van diefstal afkomstig zijn, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdagochtend 14 september.

De benadeelde en of eigenaar van deze stoelen wordt opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van politiebureau Munder voor het doen van aangifte. Dit politiebureau is te bereiken via de telefoonnummers 443777 en 443778.

Hangende het onderzoek is R.R. na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!