Bewoner mishandelt voorbijganger, omdat die opvallend naar zijn woning kijkt…

De politie van het bureau Livorno heeft in zondagochtens in alle vroegte de 55-jarige R.O. aangehouden. De man wordt ervan verdacht in de Hadji Sultan Kallanweg een voorbijganger zwaar te hebben mishandeld, aldus meldt het Korps Politie Suriname dinsdagmiddag 14 september.

Het slachtoffer liep hierdoor een kaakfractuur op en moest medisch worden behandeld. Na medische te zijn behandeld werd hij verwezen naar een kaakchirurg.

Agenten die na de melding naar de locatie gingen voor onderzoek constateerden dat R.O. omstreeks 03.00 uur voor zijn woning stond. Op een bepaald moment liep een man langs. O. vond dat de man opvallend naar zijn woning keek. Hij gaf diee voorbijganger te kennen een crimineel te zijn. Hierdoor ontstond er een woordenwisseling tussen beide mannen, waarbij de bewoner de voorbijganger zwaar mishandelde.

Bij aankomst van de politie werd de verdachte in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.O. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!