Burgers lopen niet warm voor werkbezoek president

“Het volk voelt het

Ten aanzien van het werkbezoek van president Chandrikapersad Santokhi en delegatie aan Nederland vroeg de redactie van Dagblad Suriname aan enkele burgers op straat naar hun verwachtingen.

Een vrouw zegt niet veel te verwachten. Ze is van mening, dat meer aandacht moet worden besteed aan de gewone burger van Suriname. “Want alles is duur geworden.” De vrouw noemt de dagelijkse uitgaven die hoog oplopen. Ook mensen met kinderen voelen het.

“Als gepensioneerde voel ik dat het niet goed gaat, want het geld dat je ontvangt is binnen 2 tot 3 dagen op.”

Ook een groep heren is niet echt optimistisch. Een van hen vindt dat er nog verschillende zaken in orde gemaakt moeten worden. Een andere man vult aan, dat de 19.5 miljoen euro teruggegeven moet worden aan Suriname. Ook berekent de man, dat wie SRD 3.000 verdient niets overhoudt, omdat iemand die moet bussen op maandbasis bijna alles uitgeeft aan busgeld, nu een zitplaats SRD 8,50 kost.

“En er moet gegeten worden. Wij voelen het, niet de hoge pieten, want zij verdienen goed”, besluit de man.
RB

error: Kopiëren mag niet!