Politie zoekt nabestaanden na ongeluk overleden onbekende man

Het hoofd van de afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit, Forensische Opsporing, roept de hulp van de samenleving om de identiteit van een overleden man te kunnen achterhalen.

De man werd in de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 augustus als voetganger door een auto op de Hadji Iding Soemitaweg ter hoogte van km 11 te Bittenzorg in het district Commewijne aangereden.

De voetganger, wiens personalia onbekend zijn, overleed in de vroege ochtend van zondag 8 augustus in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan zijn opgelopen verwondingen.

De man was slechts gekleed in een blauwe korte broek. Aangezien bedoelde man meerdere malen zodanig gekleed ging in de omgeving Bittenzorg, Commewijne, waar hij werd gezien, bestaat het vermoeden dat het verkeersslachtoffer een zwerversbestaan leed.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de overledene wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Meerzorg op het telefoonnummer 354045 de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!