EBS meldt vertragingen bij herstel defecte straatverlichting

De N.V. EnergieBedrijven Suriname (EBS) laat dinsdag 7 september via een persbericht weten, dat zij al geruime tijd bezig is met het treffen van voorbereidingen om op korte termijn te starten met het vervangen van alle (oude) straatverlichtingsarmaturen met LED armaturen.

Als gevolg hiervan worden er geen nieuwe reserve onderdelen en/of lampen gekocht om de oude armaturen te repareren. Hierdoor kan het voorkomen dat bij straatverlichtingsstoringen, deze wat langer blijven om gerepareerd te worden of niet gerepareerd kunnen worden, aldus de EBS.

‘Wij vragen de gemeenschap om begrip en geduld voor deze situatie en bereiden ons voor op een vlotte, efficiente en duurzame oplossing voor onze straatverlichting, door de uitwisseling van de oude en ook defecte armaturen met LED.’

Een overzicht van de gebieden zal binnenkort worden gepubliceerd via de EBS website, Facebookpagina en middels mediaberichten.

error: Kopiëren mag niet!