116 overtreders avondklok in weekend opgepakt in Paramaribo

Leden van het Korps Politie Suriname en het Nationaal Leger hebben in het weekend van vrijdag 3 tot en met de vroege ochtend van maandag 6 september 116 overtreders van de avondklok op verschillende locaties in Paramaribo beboet.

Er zijn in totaal 30 snelrecht processen-verbaal uitgeschreven aan overtreders, waaronder 15 personen die geen rijbewijs konden overleggen, een aantal voertuigen dat niet verzekerd bleek te zijn en of ter herkeuring zijn aangeboden. Verder werden 10 voertuigen weggesleept. 

Bij een gebouw op de hoek van de Van Idsingastraat en de Sophialaan, waar twee achtereenvolgende dagen een enorme drukte was, zijn muziekboxen in beslag genomen. De eigenaar van het pand kreeg een fixe bestuurlijke boete opgelegd.

error: Kopiëren mag niet!