Sleephelling Bigi Pan wordt aangepakt

De sleephelling van Bigi Pan in het district Nickerie wordt aangepakt. Dit geeft VHP-parlementariër Stephan Madsaleh van het district Nickerie te kennen aan Dagblad Suriname.

De helling is feitelijk de toegang vanuit de Nickerierivier naar het Jamaerkanaal dat leidt naar de grootste Surinaamse lagune – Bigi Pan Bijzonder Beheersgebied. Al jaren zijn er problemen met de sleephelling.

Madsaleh zegt, dat hij samen met ondernemer S.Hira en Tour operator Akrem een oriëntatiebezoek gebracht heeft aan de sleephelling van Bigi Pan. De situatie is hartverscheurend en moet urgent aangepakt worden, stelt het Assembleelid. Zowel vanuit het Commissariaat van Nickerie alsook de leiding van het ministerie van Openbare Werken Nickerie zal de sleephelling aangepakt worden.

error: Kopiëren mag niet!