President Santokhi gearriveerd in Nederland voor werkbezoek

President Chandrikapersad Santokhi is maandagochtend 6 september, lokale tijd, aan het hoofd van een presidentiële regeringsdelegatie, met first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry en minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), gearriveerd op luchthaven Schiphol.

De ministers van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) Parmanand Sewdien, Amar Ramadhin van Volksgezondheid en Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, die ook deel uitmaken van de delegatie, waren al in Nederland.

De Surinaamse delegatie zal tot en met 12 september in Nederland vertoeven.

President Santokhi werd onder andere verwelkomd door ambassadeur Rajendre Khargi.

Het bezoek staat in het teken van het versterken en verbreden van de bilaterale relatie tussen Nederland en Suriname. Verder bevestigt het de bijzondere historische band tussen beide landen en markeert het herstel van de goede banden tussen de twee landen.

error: Kopiëren mag niet!