Eindelijk drempels voor Groentenweg in Nickerie

Er zijn eindelijk drempels geplaatst in de Groentenweg. Dit geeft VHP-parlementariër Stephan Madsaleh van het district Nickerie te kennen aan Dagblad Suriname.

Hij stelt dat “aan de Groentenweg er voor de verkiezingen van 25 mei 2020, ongeveer twee jaar geleden, drempel borden geplaatst zouden worden, met dien verstande dat men de drempels achteraf zou plaatsen. Dit is echter niet gebeurd. Veel weggebruikers, waaronder vrachtwagenchauffeurs, reden vaak genoeg met grote snelheden over deze weg. Aangezien de huizen in dit dichtbebouwd gebied dichtbij de straat liggen, vormt dit een gevaar voor zowel de overige weggebruikers alsook de voetgangers die naar de moskee lopen voor het verrichten van hun dagelijkse plicht”.

“Op grond hiervan hebben zowel de buurtbewoners als moskee gangers mij als volksvertegenwoordiger verzocht wat te betekenen in deze. Ook districtsraads- en ressortraadsleden hebben dit in vergaderingen vaak aangehaald. Nu maakt het ministerie van Openbare Werken (OW) er werk van. Een bijzondere dank aan de leiding van OW Nickerie en onze hardwerkende OW-medewerkers die de drempels vrijdag hebben geplaatst. De buurtbewoners zijn bijzonder blij hiermee en voelen zich een beetje gerust”, aldus VHP-parlementariër Stephan Madsaleh.

error: Kopiëren mag niet!