Voortvluchtige verdachte (24) van diefstallen met geweld opgepakt in goudmijn

De 24-jarige voortvluchtige verdachte R.O. is maandag 30 augustus door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) van het Korps Politie Suriname in een goudmijn in een concessiegebied in het district Brokopondo aangehouden zo meldt het korps vrijdag 3 september.

De man, die illegaal aan kleinschalige goudwinning deed in het gebied, wordt ervan verdacht zich de afgelopen maanden schuldig te hebben gemaakt aan diefstallen met geweld op verschillende data in Wanica en Para samen met zijn kompaan S.P. (27).

S.P. werd dinsdag 24 augustus aangehouden.

Het tweetal is in het belang van het onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie verzekering gesteld. De Recherche van Regio Midden (RRM) is belast met het onderzoek naar deze diefstallen.

error: Kopiëren mag niet!