Meisje (12) verwondt 14-jarig nichtje met keukenmes en kapotte fles

De politie van het bureau Santodorp heeft zondag 29 augustus de 12-jarige K.R. aangehouden, nadat het meisje zich met haar moeder op het politiebureau had gemeld, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag 3 september.

Een 14-jarig meisje deed zaterdag 28 augustus aangifte van mishandeling tegen haar 12-jarige nichtje K.R.

Uit het politieonderzoek is komen vast te staan, dat de aangeefster zonder toestemming op vrijdag 27 augustus de telefoon van haar nichtje had gepakt. Zij belde daarmee totdat het beltegoed op was. K.R., die dit opmerkte, vroeg haar 14-jarige nicht om rekenschap. Dit viel vermoedelijk niet in goede aarde bij haar, waardoor de twee nichtjes op de vuist gingen. 

Uit boosheid verwondde K.R. haar nichtje met een keukenmes en een kapotte fles. Het nichtje raakte aan haar linkerarm verwond en moest medisch worden behandeld.

K.R werd na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!