Shivanand Ramlall nieuwe DNV-directeur

Shivanand Ramlall is de nieuwe directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV). De installatie heeft donderdag 2 september op het Kabinet van de President plaatsgevonden. De regering Santokhi-Brunswijk stelt als prioriteit de aanpak van de integriteitsvraagstukken en reorganisatie van het DNV, zo meldt de Communicatie Dienst Suriname.

Tijdens deze bijeenkomst heeft de president de benoemingsresolutie overgedragen aan de nieuwe directeur. Daarnaast werd het protocol van overdracht getekend door het Interim Managementteam DNV (IMT-DNV), Majoors Eria Wamenie en Gerard Kalka, en directeur Ramlall. Met deze aanstelling wordt de periode van het IMT-DNV beëindigd, maar zal op instructie van het staatshoofd ondersteuning geven aan de nieuwe directeur. 

De president heeft het vertrouwen dat Ramlall, met zijn bagage aan kennis, kunde en ervaring, goed werk zal verrichten. Er is door het IMT een doorlichtingsrapport voor DNV gelegd op het bureau van de president met aanbevelingen, die uitgevoerd moet worden.

Ramlall geeft aan dat hij zich zal inzetten voor professionaliteit en integriteit om zodoende het imago van DNV te herstellen. Het DNV vervult een zeer belangrijke rol binnen de veiligheidsketen in Suriname.

Bij de installatie waren onder andere aanwezig minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, Waarnemend Bevelhebber Nationaal Leger, Henri van Axeldongen, Korpschef Roberto Prade, het Interim Managementteam DNV, Majoors Eria Wamenie en Gerard Kalka en adviseurs van het kabinet.

error: Kopiëren mag niet!