Autoverkoper ‘Shiva’ staat gekochte auto’s niet af aan kopers

De 20-jarige R.K., alias ‘Shiva’, is afgelopen maandag op verdenking van oplichting en verduistering door  de afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname aangehouden, zo meldt het korps donderdagmiddag 2 september.

De jongen exploiteerde samen met de voortvluchtige verdachte S.P. een car center aan de Derde Rijweg. Het tweetal heeft daarbij geld van verschillende klanten in ontvangst genomen en tot heden de gekochte auto’s nooit afgestaan aan de kopers. Enkele benadeelden deden toen aangifte bij de politie, waarna het duo werd opgespoord.

Hangende het onderzoek is R.K. na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van zijn kompaan S.P. wordt gewerkt.

Het vermoeden bestaat dat de twee oplichters meerdere klanten op deze manier hebben benadeeld. Deze personen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de afdeling Fraude voor het doen van aangifte. Bedoelde afdeling is gevestigd in het politiebureau Geyersvlijt en is te bereiken via de telefoonnummers 455830 en 451313.

error: Kopiëren mag niet!