SLM viert 59-jarig bestaan

Surinam Airways, SLM, herdenkt maandag 30 augustus haar 59-jarig bestaan. Deze dag is voor haar meer een bezinningsvolle en zal in alle rust doorgebracht worden, zo laat de luchtvaartmaatschappij via een comminique weten.

Haar 59 jaar is een bijzondere mijlpaal die niet altijd even makkelijk was en bereikt is met de instelling om altijd nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, uitdagingen aan te gaan, transparant en open te zijn in het samenwerken met andere partners, aldus de SLM.

Door de huidige CEO zijn er veel mooie ideeën die aan de hand van een uitgestippeld traject te zijner tijd omgezet zullen worden in daden. ‘We kunnen ook niet anders, omdat de huidige ontwikkelingen in de luchtvaart ons bewust maken van uitdagingen en kansen die voor ons liggen en die moeten we omarmen.’

De SLM stelt nog steeds gedreven te zijn en te streven naar duurzame ontwikkeling, optimalisering en verbetering van de dienstverlening aan klanten en passagiers. ‘Dat wij nog overeind staan laat ons beseffen dat deze negenenvijftigste verjaardag ons de kans biedt om met nog meer gedrevenheid te werken aan het behouden van dit voor ons mooi bedrijf.’

error: Kopiëren mag niet!