Omwonenden vervallen veevoederfabriek voelen zich niet veilig

Bewoners van de Oudstenweg en omgeving, tegenover Hanna’s Lust, die in de nabijheid wonen van een verlaten veevoederfabriek van de Firma Oudsten voelen zich niet veilig. Een van de omwonenden zegt tegen de redactie van Dagblad Suriname, dat de “meer dan tien jaren verlaten fabriek een zeer ernstig gevaar voor de omgeving vormt”.

“Elke keer vallen er losse dakplaten of stukken hout van het gebouw.

Afgelopen zaterdag zijn door de rukwinden er zelfs balken met schroeven op straat gevallen, waarbij het zelfs een overwoekerde stroompaal van de EBS heeft geraakt en hierdoor zit de straat sinds zaterdag zonder stroom. We hebben de EBS kapot gebeld, maar nog niemand gezien.”

Verder zit de vervallen fabriek, aldus een bewoner, “vol met ongedierte en er hangen vaak ook nog ongewenste gasten rond de onbelichte fabriek”. De omgeving is volgens de bewoner kindvriendelijk. “Op de hoek waar de fabriek staat, wachten kinderen vaak op de schoolbus.”

PK

error: Kopiëren mag niet!