NKC Instituut levert 1e groep 6e klassers af

Het NKC Instituut heeft de eerste groep van zesde klassers afgeleverd. Een groep van vier leerlingen maakte deel uit van deze klas. Ondanks de moeilijke omstandigheden vanwege Covid-19 heeft NKC alle inspanningen getroost om het curriculum af te ronden. Een mijlpaal bereikt door het NKC, want nu zijn ze een volwaardige particuliere basisschool.

De moeder van Ayush (leerling van de zesde klas) geeft tegenover Dagblad Suriname aan, dat ze als ouder heel erg trots is dat haar zoon ook deel kon uitmaken van deze eerste groep van zesde klassers. “Ik ben als ouder trots dat mijn zoon Ayush ook deel was van deze eerste groep zesde klassers. Het was ondanks alles een mooi en leerrijk schooljaar. Ayush had elke dag weer pret om naar school te gaan, mee te doen aan alle activiteiten van de school. Niet alleen worden de leerlingen onderwezen in de schoolvakken, maar er zijn ook leuke activiteiten zoals sport en spel, muziek en creativiteit en uitstapjes. Al met al een prettig ervaring op het NKC welke zeker gemist zal worden. De communicatie tussen de ouders en de leiding was ook altijd prima.”

“Directeur Nancy Nathoenie is een bijzonder mens, iemand die haar sterretjes, ja zo noemt ze de leerlingen, een warm hart toedraagt. Samen met haar team zorgt ze ervoor dat alles goed gaat en haar motiverende en inspirerende woorden doen de kids zeker goed. Het NKC, heeft de sterretjes heel goed begeleid en klaargemaakt voor hun verdere opleidingen. Bij NKC kon ik terecht, omdat zij mij de verzekering en geruststelling gaven dat mijn kind in staat zou Nederlands te leren en de zesde klas zou kunnen afmaken. Ik spreek mijn erkentelijkheid uit voor het NKC en geef ouders mee, dat als u denkt dat uw kind extra tijd en aandacht nodig heeft voor de school, dan beveel ik het NKC warm aan”, aldus de moeder van Ayush.

SK

error: Kopiëren mag niet!