Twee mannen (31, 30) opgepakt op terrein postpakketbedrijf

‘Wij waren daar om de liefde te bedrijven’ 

Agenten van het politiebureau Livorno hebben woensdagochtend in alle vroegte M.O. (31) en A.M. (30) aangehouden op het terrein van een postpakketbedrijf aan de Industrieweg Zuid, aldus bericht het Korps Politie Suriname donderdagmiddag 26 augustus.

De agenten hadden via het Command Center de melding ontvangen, dat vier mannen zich op het terrein bevonden. Bij aankomst van de politie probeerden twee van de mannen in de richting van het Saramaccakanaal weg te vluchten, maar konden door de agenten in de kraag gevat worden. Hun twee kompanen hadden bij aankomst van de politie het terrein al verlaten. 

Beide aangehouden verdachten hielden de politie voor, dat zij op het terrein waren om de liefde met elkaar te bedrijven.

Bij een ingesteld onderzoek trof de politie in een zijstraat nabij het postpakketbedrijf een rode auto aan. Bij confrontatie gaven O. en M. te kennen niets af te weten van het voertuig. Bij nader onder onderzoek op het terrein waar de twee waren aangehouden, vonden de agenten een contactsleutel van een voertuig op de grond. Bij die gelegenheid gaf A.M. toe dat de auto van hem is en dat hij slechts naar de plek was gereden om de liefde te bedrijven met zijn vriend M.O.

Beide verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de twee voortvluchtige kompanen wordt nog gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!