Bert Storm Van Leeuwenstraat verkeert in zeer slechte staat

De Bert Storm Van Leeuwenstraat, ter hoogte van perceel 76, verkeert in een zeer slechte staat. Een bewoner geeft tegenover de redactie van Dagblad Suriname aan, dat er zelfs geen politie meer rijdt in de weg.

“Ook willen de bezorgdiensten niet meer komen. Auto’s zitten vast, brommers vallen. We kunnen onze eigen huis niet meer in.” Ook geeft de bewoner aan dat zijn auto tweemaal grote schade heeft opgelopen. Recentelijk moest de bewoner SRD 12.000 neertellen voor de opgelopen schade.

De bewoner stelt, dat OW (ministerie van Openbare Werken) meerdere keren in kennis is gesteld van de situatie. De is weg met zo’n 45 centimeter weggezakt. De bewoner ziet graag, dat dit gedeelte van de weg met spoed aangepakt wordt, omdat de situatie niet meer uit te houden is.

error: Kopiëren mag niet!