10% loonsverhoging en maandelijkse toeslagen voor EBS-werknemers

De vakbond bij de N.V EBS is bij de cao-onderhandelingen met de directie  een 10% loonsverhoging overeengekomen. Daar bovenop krijgen de EBS-werknemers met ingang van september tot en met december een toeslag. Deze wordt steeds in het midden van de maand uitbetaald.

Voor september is de toeslag vastgesteld op SRD 4.000 en de daaropvolgende maanden tot en met december 2021 bedraagt deze SRD 3.000 per maand.

In het nieuwe cao-jaar, die in januari 2022 begint, ontvangen de werknemers een maandelijkse toeslag van SRD 1.500.  De cao-onderhandelingen voor 2022 moeten dan nog plaatsvinden.

Steven Geerlings, voorzitter van de Ogane Werknemersorganisatie Suriname (OWOS), de vakbond waarbij de EBS-werknemers zijn aangesloten, zegt tevreden te zijn over het verloop van de cao-onderhandlingen. Tot en met december zitten de EBS-werknemers volgens hem goed.

SS

error: Kopiëren mag niet!