Malaika Arora deed mee met modellenwerk om snel wat zakgeld te verdienen!

Het is meer dan tien jaar geleden dat Malaika Arora toetrad tot de modellenwereld en het opende nieuwe wegen voor haar in de Hindi filmindustrie. Met jarenlange expertise als model heeft ze MTV Supermodel of the Year beoordeeld en is ze helemaal klaar om de jury te zijn van het tweede seizoen van de show. In een openhartig gesprek met IANS deelde ze haar opwinding over het beoordelen van het tweede seizoen.

Malaika zei: “We hebben echt een geweldige line-up van meisjes. Als je virtuele audities doet, heb je meisjes uit hele kleine steden. Op de een of andere manier wordt het moeilijk voor meisjes om te pendelen van waar ze zijn om deel te nemen. Maar nu omdat het virtueel is het heeft het een stuk makkelijker gemaakt.”

Ze legde uit, pratend over het thema van de show: “Ik hou van het concept deze keer, dat is Unapologetically You’. Het moedigt de meisjes aan om zichzelf te zijn.”

Malaika deed al op zeer jonge leeftijd mee met modellenwerk. Ze werd eind jaren negentig geselecteerd als een van de videojockey’s.

Daarna betrad ze de modellenwereld en verscheen in veel advertenties, albumnummers zoals “Gur naal ishq Mitha”. Het keerpunt in haar carrière was het nummer “Chaiyya Chaiyya” van de Shah Rukh Khan-starrer “Dil Se”, die in 1998 werd uitgebracht.

Malaika gaat door het geheugen en herinnert zich de tijd dat ze modellenwerk ging doen voor snel geld.

“Het was zwaar op jonge leeftijd. Het was heel uitdagend. Ik kwam zonder verwachtingen. Ik vond het een geweldige kans om snel wat zakgeld te verdienen. Ik had nooit gedacht dat het uiteindelijk een carrière zou worden.”

Ze voegde eraan toe: “Van toen tot nu is dat het goede dat de industrie is veranderd. Dat is wat mensen zich moeten realiseren. We hebben deze gesprekken wanneer meisjes zeggen dat ze carrière willen maken in het modellenwerk.

“En hun ouders zeggen: ‘wat een onzin verspil je je tijd’. Ik wil veel ouders vertellen. ‘die denken niet dat je er geen carrière van kunt maken’. Het is een echte volwaardige carrière. Ik heb er mijn beroep van gemaakt en vele anderen ook.”

“Het opent zoveel verschillende kansen en wegen.”

Ze noemt haar reis “geweldig” en herinnert zich haar hits en missers.

“Ik heb behoorlijk wat ups en downs gehad. Ik zou het nooit voor iets willen ruilen. Want dat maakt me tot de persoon die ik ben”, besloot Malaika.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: