Akshay Kumar onthult of Bell Bottom een vervolg krijgt of niet

Een van de eerste films die in de theaters wordt uitgebracht, is Akshay Kumar, Lara Dutta, Vaani Kapoor en Huma Qureshi met in de hoofdrol Bell Bottom. De film zou eerder uitkomen, maar de pandemie en de recentere tweede golf zorgden voor vertraging bij de release.

Vlak voordat de film in de bioscoop kwam, hielden de producenten een speciale vertoning in Surat, gevolgd door een persconferentie voor de media. Akshay Kumar, die momenteel ook in Londen is, deed mee via een videogesprek. Tijdens de vraag-en-antwoordronde met de media werd Akshay gevraagd naar een mogelijk vervolg op de film, waarvan hij zei dat de climax wel ruimte biedt voor een tweede aflevering. Hij voegde eraan toe dat een vervolg alleen mogelijk is als de schrijvers met een script komen dat de eerste film zal waarmaken.

De filmmakers kozen specifiek voor het Rakshabandhan-weekend voor release, omdat het een familiefilm is en tijdens het festival publiek naar het theater zal trekken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: