Damian Priest def. Sheamus wint het kampioenschap van de Verenigde Staten

Damian Priest en Sheamus legden al hun chips in, maar Priest vertrok met de prijs nadat hij het United States Championship had veroverd in een fysieke confrontatie op SummerSlam 2021.

Priester zette de toon voor de keiharde matchup, waarbij hij Sheamus in het gezicht ving met een springplank die naar buiten werd gestuurd, maar hij deed dat ten koste van zijn eigen onderrug. De ervaren Amerikaanse kampioen voelde de blessure aan en richtte er verstandig op. Sheamus voelde zich zo zelfverzekerd in de afstraffing dat hij na één achterstand even pauzeerde voor wat een eeuwigheid leek om zijn schouders te buigen en af ​​te stoffen.

De 6-foot-5 uitdager verzamelde een comeback met een verbazingwekkende orkaan, maar het was van korte duur toen Sheamus Priest opnieuw neerhaalde door op zijn rug te mikken. Terwijl Priest probeerde overeind te komen, begon Sheamus zijn uitdager en het WWE-universum uit te schelden en beweerde dat Priest het niet waard was om het kampioenschap van de Verenigde Staten te houden. Die rotzooi moet iets in Priest hebben aangewakkerd, toen de torenhoge concurrent terugschoot.

Een spectaculaire draaiende hielschop van het bovenste touw maakte bijna een einde aan het gevecht, maar Sheamus schopte onwaarschijnlijk voordat hij Priest platdrukte met een straffende Alabama Slam. Priest volgde met een sit-out chokeslam en Sheamus met een Brogue Kick, maar geen van beiden kon zijn tegenstander onderdrukken voor de telling.

Toen Sheamus Priest uiteindelijk in een hielhaak opsloot, reageerde Priest door het beschermende masker van The Celtic Warrior af te rukken. Vervolgens leverde hij een draaiende hielkick en de Reckoning af aan het blootgestelde gezicht van Sheamus om zijn eerste kampioenschap in WWE te veroveren.

Met overwinningen op WrestleMania en SummerSlam, versterkte Priest alleen maar zijn claim om Raw’s doorbraak Superstar van 2021 te zijn.

https://www.wwe.com/f/styles/talent_champion_xl/public/2021/08/20210821_SSlam_show_vid_PriestSheamus2–a2056c6f6523b905f9523bd12b21c73d.jpg
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: