Man (60) verdacht van seksueel misbruik 3-jarige kleindochter

Het Korps Politie Suriname meldt zaterdagavond 21 augustus, dat de 60-jarige H.B. dinsdag 17 augustus door de politie van het bureau Rijsdijk op zijn woonadres in het district Para is aangehouden. De man wordt verdacht van seksueel misbruik van zijn 3-jarige kleindochter.

Het slachtoffertje maakte dit kenbaar bij een familielid, die direct actie ondernam. De man, die zich vermoedelijk uit de voeten probeerde te maken, werd in de boeien geslagen door de politie van Rijsdijk die ter plaatse arriveerde. Het meisje is ter observatie in een ziekeninrichting te Paramaribo opgenomen.

De man werd na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie.

error: Kopiëren mag niet!