Spurs-voorzitter zal de verkoop van Kane niet bespreken, ondanks het bod van £ 125 miljoen van City

Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy neemt geen telefoontjes aan om de verkoop van Harry Kane te bespreken, ondanks dat Manchester City 125 miljoen pond heeft geboden voor de spits, volgens Jason Burt van The Telegraph.

Levy verzekerde Kane naar verluidt dat hij zou mogen vertrekken als Spurs vorig seizoen geen trofee zou winnen of buiten de top vier zou eindigen. Die doelen werden niet gehaald nadat de 28-jarige de Premier League leidde in zowel doelpunten als assists, maar Levy komt blijkbaar zijn belofte om Kane te laten gaan, in terwijl hij weigert zelfs maar te onderhandelen over wat een Britse recordoverdracht zou zijn.

Eerder deze maand werd gemeld dat Levy maar liefst 160 miljoen pond zou kunnen uithouden voor de aanvoerder van Engeland.

Kane is ook niet blij met het gebrek aan duidelijkheid over zijn vertraagde terugkeer naar training. De frontman had begrepen dat Levy hem een ​​extra week vakantie toestond, meldt Burt, maar deze vrije tijd is sindsdien in de media afgeschilderd als Kane die weigert te trainen terwijl hij een transfer naar Manchester City probeerde af te dwingen.

Hij regelde haastig een terugkeer van zijn reis naar Florida om zaterdag op de trainingsbasis van de Spurs aan te komen toen hij erachter kwam dat de voetbalafdeling van de club en de nieuwe manager Nuno Espirito Santo niet op de hoogte waren van de overeengekomen verlengde pauze.

Kane miste toen zondag de seizoensopeningszege op Manchester City en zal naar verwachting ook de play-off van de Europa Conference League donderdag uitzitten tegen Pacos de Ferreira, ondanks zijn naam in de 25-koppige selectie, voegt Burt eraan toe.

“Het doet pijn om enkele opmerkingen te lezen die deze week zijn gemaakt en die mijn professionaliteit in twijfel trekken”, plaatste hij vrijdag op Instagram.

“Hoewel ik niet op de details van de situatie inga, wil ik wel duidelijk maken dat ik nooit zou weigeren om te trainen. Ik zal morgen, zoals gepland, terugkeren naar de club.”

Kane wilde dat de club uitleg zou geven over de verwarring en is teleurgesteld over het feit dat ze dit niet hebben gedaan, vertelden bronnen aan Burt. Het product van de Spurs Academy wil graag vertrekken op goede voet en met de zegen van de fans, maar hij is bezorgd dat de voortdurende saga deze relaties verzuurt.

De zomertransferperiode sluit op 31 augustus voor Premier League-clubs.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: