ECW Original Dawn Marie is positief getest op COVID-19.

Marie werkt momenteel bij een verpleegster en staat sinds vorig jaar in de frontlinie van de coronaviruspandemie. Ze ging deze week naar Twitter en maakte bekend dat ze onlangs positief testte op het virus.

“KAN NIET VOOR ALTIJD VERBERGEN!! [microbe emoji] Covid Positief. [microbe emoji] Na al die tijd door de pandemie heen gewerkt te hebben, heeft het me eindelijk ingehaald”, schreef Marie.

Marie werkt al een aantal jaren als verpleegster in New Jersey. De Garden State heeft in totaal 1,06 miljoen gevallen van coronavirus gehad, met 26.715 doden sinds de pandemie vorig jaar toesloeg, volgens CDC-gegevens.

Na een vlucht naar Indië debuteerde Marie in 1998 bij ECW en werkte daar tot 2001. Ze debuteerde uiteindelijk bij WWE op 32-jarige leeftijd in 2002. Marie werd op 6 juli 2005 ontslagen van haar WWE-contract, terwijl ze met zwangerschapsverlof was en zwanger van haar eerste kind. Ze zou later een klacht indienen tegen WWE bij de Equal Employment Opportunity Commission, wegens onrechtmatige beëindiging van haar contract, en die zaak werd eind 2007 geregeld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: