Reactie burgers op bouw van moderne markt in Nickerie

Burgers in Nickerie vinden dat de bouw van een moderne markt in Nieuw Nickerie nogal onnodig is. Een burger in Nickerie die al 30 jaren onder de markt verkoopt, zegt dat de bouw van een moderne markt in Nickerie maar een scenario is. “Het is een oud verhaal die niet waar gemaakt zal worden.”

Een andere burger die zo’n 40-50 jaren onder de markt verkoopt in Nickerie, geeft aan dat er geen toeristen naar de moderne markt getrokken zullen worden vanwege de slechte staat waarin de weg naar Nickerie verkeert en ook kan de burger niet begrijpen waarom men zoveel zou investeren in de bouw van een moderne markt, terwijl er zelfs niet eens calpol is.

Ook vragen de burgers zich af wat ze aan een moderne markt zullen hebben als er gekeken wordt naar het aantal bezoekers van de markt per dag. Ze zien veelal dat het bedrag van 5 miljoen US dollars geïnvesteerd wordt in het aanpakken van de weg,  in het helpen van arme mensen en in het garanderen van goede medische voorzieningen.

SK

error: Kopiëren mag niet!