Quaraisy Pierkhan nieuwe voorzitter Nickerie Voetbalbond

Quaraisy Pierkhan heeft zondag 15 augustus de bestuursverkiezingen bij de Nickerie Voetbalbond (NVB) gewonnen. Van de 20 stemmen kreeg zijn lijst er 10. Tegenkandidaat Michel Dors kreeg 6 en Anand Changur 4 stemmen.

Quaraisy volgt zijn grootvader Asraf Peerkhan op, die in februari van dit jaar op 74-jarige leeftijd overleed. Asraf had de bond 26 jaar onafgebroken geleid als voorzitter.

De overige bestuursleden zijn Ashwin Jagmohansingh (ondervoorzitter), Premkumar Nunda (secretaris), Jairadj Narain (2de secretaris), Akash Angoelal (penningmeester), Rafida Nasrullah (2de penningmeester), Ricky Somowidjojo (competitieleider), Enritiz Marie (2de competitieleider), Shobri Madijokromo (commissaris), Previen Soekhlal (commissaris) en Shudesh Ramnarainsingh (commissaris). 

De nieuwe voorzitter wil het jeugd- en vrouwenvoetbal vorm gaan geven en het voetbalniveau in het district Nickerie naar een hoger plan brengen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: