Argentinië maakt bekend waar ze hun WK-kwalificatiewedstrijden in september zullen spelen

CONMEBOL heeft de drievoudige datum voor de 2022 FIFA World Cup Qualifiers bevestigd en de Argentijnse voetbalbond bevestigde de setting voor de enige thuiswedstrijd van het Argentijnse nationale team.

De enige thuiswedstrijd van Argentinië is op 9 september en de AFA heeft aangekondigd dat de regerende Copa America-kampioenen zullen spelen in het Monumental Stadium van River Plate.

De laatste keer van het Argentijnse nationale team in de Monumental was op 5 september 2017, een 1-1 tegen Venezuela voor de 2018 FIFA World Cup Qualifiers.

Voor hun andere twee wedstrijden op deze drievoudige datum, gaat het door Lionel Messi geleide Argentinië naar Caracas om het op te nemen tegen Venezuela en een bezoek te brengen aan São Paulo voor een rematch van de Copa America-finale tegen Brazilië.

Argentinië staat op de tweede plaats achter Brazilië in het WK-kwalificatieklassement door zes wedstrijden met 12 punten. La Albiceleste staat drie punten voor op Ecuador, terwijl Uruguay en Colombia vier punten achterstand hebben, dus ze zullen hun voorsprong in de komende drie wedstrijden moeten vergroten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: