Notoire accu-dief ‘Glenn’ (42) aangehouden in Kweeklustweg

De 42-jarige S.D., alias Glenn, is in de vroege ochtend van zondag 15 augustus in de Kweeklustweg door de benadeelde Eddy A., bijgestaan door omstanders, aangehouden. De verdachte werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Latour, zo bericht het Korps Politie Suriname maandag 16 augustus.

S.D., een bekende van de politie, ging zondagochtend in alle vroegte  het terrein van de benadeelde op. Hij deed de motorkap van een voertuig van Eddy A. open en nam de accu van 45 ampère eruit weg. Een oplettende buurtbewoner merkte dit op en begon te schreeuwen. 

Zowel buurtbewoners als de benadeelde gingen op het geschreeuw van de alerte buurtbewoner af. De verdachte koos hierop het hazenpad, maar werd achterna gezeten door de benadeelde en buurtbewoners. In de Kweeklustweg werd de dief met de buit in zijn bezit aangehouden.

De verdachte bekende bij de politie de accu te hebben gestolen. De accu werd hierna afgestaan aan de eigenaar. S.D. werd na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: