Veroorzaker aanrijding te Catharina Sophia aangehouden

De politie te Groningen heeft maandag 9 augustus de automobilist G.R. op grond van artikel 20 lid 3 van de Rijwet aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag 13 augustus.

De man had als bestuurder van een pick-up een aanrijding veroorzaakt te Catharina Sophia in het distrikt Saramacca. Hij kwam op de rijhelft van een tegenligger terecht waardoor er een aanrijding ontstond. De tegemoetkomende auto werd bestuurd door een vrouw. 

Door die aanrijding liep zij een onderbeenfractuur op en werd ter verpleging opgenomen in een ziekenhuis. Een 11-jarig kind raakte ook gewond, zij liep een vingerfractuur op. Het kind zat in de auto van de vrouw.

G.R. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld, omdat gebleken is dat zowel zijn Nederlandse rijbewijs als zijn rijstoestemmingbewijs vervallen zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: