Guyana Cinemas kondigen plannen aan om te heropenen ondanks concessieverbod

Hoewel ze aanvankelijk zeiden dat ze niet zouden kunnen opereren zonder concessies, hebben Caribbean Cinemas in de Giftland Mall en MovieTowne Guyana gisteren beide plannen aangekondigd om te heropenen.

The Giftland Mall kondigde gisteren op haar Facebook-pagina aan dat de Caribbean Cinemas op 19 augustus weer open gaan. Het vroeg ook van tevoren dat klanten zich houden aan de COVID-19-voorschriften van het ministerie van Volksgezondheid.

Toen er contact werd opgenomen, vertelde een vertegenwoordiger van Giftland Mall aan Stabroek News dat functionarissen zich nog in de planningsfase bevinden, maar dat het de bedoeling is om te heropenen met alle COVID-19-richtlijnen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: