Vuil in de binnenweg van Bigi Kroetoe gedumpt

De eigenaar van Bigi Kroetoe heeft de redactie van Dagblad Suriname erop geattendeerd dat vuil in de binnenweg van Bigi Kroetoe is gedumpt. Wat natuurlijk niet aantrekkelijk is wanneer mensen besluiten om naar het vakantieoord te gaan.

“Het vuil wordt gedumpt door bezoekers die gaan naar een prive-oord Chor Chay, aan hun wordt gezegt het vuil op de hoek te dumpen, er is ook nog een andere prive-oord van Mingoen naast Chor chay. Deze bezoekers heb ik op heterdaad betrapt, de politie van Zanderij is op de hoogte.” De eigenaar geeft aan dat honden de zakken verscheuren.

“Afgelopen zaterdag werd het vuil door iemand verbrand. Het lijkt een hele vuilnisbelt op de weg  om mensen te weerhouden om het oord Bigi Kroetoe een slechte naam te geven en ook mensen weerhouden om het oord te bezoeken.”

Het wordt zeker tijd dat burgers zuinig met de natuur leren omgaan. Keer op keer worden burgers op het hart gedrukt om geen vuil langs de weg te dumpen, maar er wordt geen gehoor aan gegeven. Over het algemeen is het ook moeilijk om de mensen te betrappen die zich schuldig maken aan het dumpen van vuil langs de weg. Het is ten alle tijden verboden om vuil te storten langs de weg.

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: